Screencast – videovejledning

Har du eller dit firma brug for interne hjælpe videoer eller e-learning, både hvor jeg optager alt der foregår på skærmen eller som enkeltstående screenshots der så bliver sat sammen til en film.Herunder kan i se et par eksempler på screencast som jeg har lavet.

Denne screencast er en vejledning til hvordan man i pågældende firma bruger kompetencebiblioteket.
Der er endvidere “burned in” undertekster. Disse kan også laves som “closed caption”

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk